Chinese Spare Ribs!

06:19


Υλικά:
1 kg spare ribs
1/2 ποτήρι ελαιόλαδο
2 κουταλάκια του γλυκού πάπρικα
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 κουταλάκι του γλυκού τζίντζερ
2 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη
αλατοπίπερο
3 κουταλιές της σούπας bbq sauce για γαρνίρισμα
1 κουταλάκι του γλυκού σουσάμι για γαρνίρισμα

Εκτέλεση:
Πλένουμε καλά τα spare ribs και τα βάζουμε στην μαρινάτα που φτιάχνουμε για ένα βράδυ. Την άλλη μέρα προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220 βαθμούς (grill και αέρα) και βάζουμε τα παϊδάκια πάνω στην σχάρα. Από κάτω βάζουμε ένα ταψί με λίγο νερό ώστε να τρέξουν τα περιττά υγρά από τα παϊδάκια που ψήνονται. Ψήνουμε για 15-20 λεπτά. Όταν τα βγάλουμε τα γαρνίρουμε με bbq sauce και σουσάμι.

Πρόκειται για ένα πιάτο που όσοι έχουν επισκεφτεί κινέζικο εστιατόριο το έχουν δοκιμάσει. Είναι ένα τέλειο και ιδιαίτερο συνοδευτικό για την μπύρα μας τις ζεστές καλοκαιρινές νύχτες. H παρέα θα ξετρελαθεί, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Πολύ εύκολο και γρήγορο. Αξίζει να το δοκιμάσετε...@PanDora





You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like us on Facebook