Κολιοι στο φουρνο με πιπεριες!

11:24


Υλικά:
5 κολιοί
1 πράσινη πιπεριά σε κομμάτια
1 κόκκινη πιπεριά κομμάτια
λίγο ελαιόλαδο
αλατοπίπερο
1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι
3 σκελίδες σκόρδο
1/2 κουταλάκι του γλυκού δεντρολίβανο

Εκτέλεση:
Πλένουμε και καθαρίζουμε καλά τα ψάρια. Αφού στραγγίξουν τα αλατοπιπερώνουμε. Στο πάγκο της κουζίνας στρώνουμε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και από πάνω μια λαδόκολλα. Στρώνουμε μέσα στη λαδόκολλα τα ψάρια. Τα λαδώνουμε, προσθέτουμε τα βότανα και τέλος ρίχνουμε τα κομμάτια πιπεριάς και το σκόρδο. Κλείνουμε την λαδόκολλα σαν φάκελο και για να μην ανοίξει την τυλίγουμε με το αλουμινόχαρτο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά στον αέρα στους 220 βαθμούς. Στο τέλος ανοίγουμε την λαδόκολλα και ψήνουμε άλλα 10 λεπτά στο grill να ροδίσουν.

Κάθε πράγμα στον καιρό του και τον Αύγουστο κολιός δεν λένε? Μπορεί να τον ψήσουμε λίγο νωρίτερα αλλά είναι ένα άκρως καλοκαιρινό ψάρι με μεγάλη διατροφική αξία. Γρήγορο και light φαγητό που πραγματικά θα απολαύσετε...@PanDora




You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like us on Facebook