Μπριζολιτσες....Αφρος!

04:22



Υλικά:
2 μπριζόλες χοιρινές λαιμού
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
4 σκελίδες σκόρδο
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα πικάντικη
1 κουταλιά της σούπας μέλι
Αλατοπίπερο
Ρίγανη
Θυμάρι
Ξύσμα από ένα λεμόνι

Εκτέλεση:
Μαρινάρουμε τις μπριζόλες ανακατεύοντας όλα τα υλικά μαζί (καλύτερα μια μέρα πριν τις ψήσουμε). Βάζουμε ένα τηγάνι (γκριλιέρα κατά προτίμηση) να ζεσταθεί καλά και βάζουμε μέσα τις μπριζόλες χωρίς τα υγρά. Ψήνουμε και από τις δύο πλευρές και σβήνουμε με λεμόνι.

Οι μπριζόλες είναι κυρίως κυριακάτικο φαγητό αλλά τρώγεται ευχάριστα κάθε μέρα τις εβδομάδας. Σερβίρουμε με ρύζι, πατάτες ή ψητά λαχανικά...Απλά τέλειο!@PanDora


You Might Also Like

1 comments

  1. Μπορεί να μην τις δοκίμασα, αλλά οι μυρωδιές μου έσπασαν την μύτη!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete

Popular Posts

Like us on Facebook